ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ηττήθηκε, όμως οι διοικούντες έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα, η οποία ήταν άκρως αρνητική σε μερικές φάσεις.

Αιχμηρή δήλωση σε γνωστή ιστοσελίδα από τον Θοδωρή Ριζούλη...

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory «πάλεψε» τα μέγιστα στη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League κόντρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όμως ηττήθηκε στην παράταση με 88-91, αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ μέσα στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης.

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 19:00

Ήττα από τον ΠΑΟΚ παρά την υπερπροσπάθεια

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory παρόλο που προσπάθησε τα μέγιστα στη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 88-91 στην παράταση και υποχώρησε στο 4-11, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στο 7-7, «κλέβοντας» μία νίκη με απίστευτο come-back στο έξτρα πεντάλεπτο.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ BC (28/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Το παιχνίδι της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα, όσον αφορά την ημέρα διεξαγωγής του, και την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Joomla Social by OrdaSoft!