ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, εκεί όπου υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (14/3 - 17:00) σε ένα παιχνίδι που έχει μέγιστη σημασία για όλους.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory τη φετινή αγωνιστική περίοδο διαθέτει αξιοπρόσεκτο δυναμικό, με Αμερικανούς που κάνουν τη διαφορά και την «οδηγούν» προς την υλοποίηση του στόχου της παραμονής στη Stoiximan Basket League, σε έναν ιδιαίτερο «μαραθώνιο».

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory εδώ και τρεις ημέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, εκεί όπου υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (14/3 - 17:00) σε ένα παιχνίδι που έχει μέγιστη σημασία για όλους.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory γνώρισε την ήττα (70-52) από τον Άρη BC στο «Nick Gallis Hall», μένοντας προσωρινά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου αναζητά νίκες για να επιτευχθεί η παραμονή στην κατηγορία.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory παρόλο που έκανε τα αδύνατα - δυνατά να εμφανιστεί ανταγωνιστική στην έδρα του Άρη BC, δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 70-52 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 21:00

Άπαντες... παρόντες ενόψει Άρη!

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον επερχόμενο αγώνα (06/03/2024 - 17:00 / ΕΡΤ SPORTS 3 ERT FLIX) με τον Άρη Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο καλεντάρι της 16ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League.

Joomla Social by OrdaSoft!