ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με το πέρας της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League μπορεί να έμεινε στο 3-9, ωστόσο, αποθηκεύει πολλά θετικά στοιχεία κυρίως από το επιθετικό παιχνίδι της, κόντρα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory μπορεί να ηττήθηκε (89-98) στη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ωστόσο, πραγματοποίησε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τον οποίον και δυσκόλεψε για αρκετό χρονικό διάστημα του αγώνα.

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 19:30

Ήττα με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, εκεί όπου ηττήθηκε με (89-98) εμφανίζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο τηρουμένων των αναλογιών και των διαφορετικών ταχυτήτων.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (24/1 - 17:00) που σηματοδοτεί την έναρξη του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου μετρά τρεις νίκες και ψάχνει περισσότερες.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος «κρατά» τα ηνία της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory από τη στιγμή που έπεσε η αυλαία του 2020, και μαζί της έχει κατακτήσει δύο σπουδαίες εντός έδρας νίκες (Μεσολόγγι ΒΑΧΙ, Προμηθέας Πατρών) ως το φινάλε του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έπειτα από την προγραμματισμένη προπόνηση της Δευτέρας (18/1) έκοψε μέσα σε άριστο κλίμα τη Βασιλόπιτα για το 2021, έστω και σε «κλειστό» κύκλο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, που μία αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνονταν σε κάποιο κατάστημα ενός εκ των χορηγών.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 19:45

Όλοι διαθέσιμοι - Άκυρο το φιλικό

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory αφήνει πίσω τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, ο οποίος ολοκληρώθηκε με τρεις νίκες (ΠΑΟΚ εκτός, Μεσολόγγι εντός, Προμηθέας εντός) και οκτώ ήττες, μία συγκομιδή που σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένη τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στο φινάλε του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League, ηττήθηκε από το Λαύριο Megabolt (58-66) μέσα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης και δεν κατάφερε να φτάσει στο back to back νικών, ύστερα από τη σπουδαία ανατροπή επί του Προμηθέα Πατρών πριν μερικές ημέρες.

Joomla Social by OrdaSoft!