ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται στο... «δρόμο» της σωτηρίας, παρά την ήττα (83-76) από τον Ιωνικό Hellenic Coin για τη 18η αγωνιστική του «μαραθωνίου», καθώς μετρά πέντε νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory «πάλεψε» με όσα μέσα διέθετε στο κλειστό γυμναστήριο «Πλάτωνας», ωστόσο, ηττήθηκε από τον Ιωνικό Hellenic Coin με 83-76 για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 19:12

Κρίμα για την προσπάθεια...

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με δύο σημαντικές απουσίες (Σμιθ - Γουέσπαν) και ένα «όπλο» που ήταν φορτωμένο με φάουλ (Κώττας) από νωρίς, αν και «πάλεψε» αρκετά, ηττήθηκε μέσα στο κλειστό γυμναστήριο του «Πλάτωνα» από τον Ιωνικό Hellenic Coin με 83-76.

Οι καλαθοσφαιριστές της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, λίγες ώρες πριν την έναρξη της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League με τον Ιωνικό Hellenic Coin (17:00 - ΕΡΤ3) στο κλειστό γυμναστήριο «Πλάτωνας», έστειλα ένα ηχηρό μήνυμα.

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:35

Έτοιμοι για την εκτός έδρας δοκιμασία!

H 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League έχει σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της, κάτι που φανερώνεται και στη «μονομαχία» της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με τον Ιωνικό Hellenic Coin (21/3 - 17:00), που είναι κρίσιμη και για τους δύο αντιπάλους.

Η αναμέτρηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με τον Κολοσσό H Hotels πριν από το ξεκίνημα ήταν σημαντική, καθώς οι «κυανόλευκοι» έψαχναν την πέμπτη νίκη στη Stoiximan Basket League, που θα τους έφερνε ένα «βήμα» πιο κοντά στην παραμονή.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο της προσφέρει ηρεμία και αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, το οποίο είναι άκρως συναρπαστικό.

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 19:01

Νίκη «χρυσάφι» για την παραμονή!

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με τη νίκη (82-73) επί του Κολοσσού H Hotels στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, πραγματοποίησε σημαντικό «βήμα» για την παραμονή στη Stoiximan Basket League, η οποία θα «σφραγιστεί» εάν ακολουθήσουν οι απαραίτητες νίκες στις επόμενες αγωνιστικές.

Joomla Social by OrdaSoft!