Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 18:35

Έτοιμοι για την εκτός έδρας δοκιμασία!

Written by

H 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League έχει σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της, κάτι που φανερώνεται και στη «μονομαχία» της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory με τον Ιωνικό Hellenic Coin (21/3 - 17:00), που είναι κρίσιμη και για τους δύο αντιπάλους.

Η ομάδα μας αναχωρεί το Σάββατο (20/3) για την Αθήνα, έτσι ώστε δοκιμαστεί την επόμενη μέρα (17:00 - ERTFlix Live) στο κλειστό γυμναστήριο «Πλάτωνας», με τους γηπεδούχους που διαθέτουν ποιοτικές μονάδες, κάτι που έδειξαν και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του, έδωσαν τις κατάλληλες κατευθύνσεις στους καλαθοσφαιριστές μας, για να προσαρμοστούν στο αγωνιστικό στιλ του αντιπάλου. Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι «πλούσια», αν σκεφτεί κανείς ότι συναντήθηκαν και παλαιότερα στην Α2 κατηγορία.

Οι Νικαιώτες διατηρούν προβάδισμα βραχείας κεφαλής (3-2), έχοντας τρεις νίκες, έναντι δύο των «κυανολεύκων», οι οποίες καταγράφηκαν στη Λάρισα. 

Να σημειωθεί ότι το μοναδικό ματς που κατέληξε στους φιλοξενούμενους ήταν εκείνο της έβδομης αγωνιστικής, όταν ο Ιωνικός Hellenic Coin πέρασε με άνεση (76-97) εκμεταλλευόμενος τα «θέματα» που αντιμετώπιζε τότε η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory.

Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής αναμένεται να είναι διαφορετικό, μιας και οι δύο αντίπαλοι έχουν αρκετές αλλαγές, σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Στα αγωνιστικά θέματα, οι προπονήσεις κινήθηκαν σε υψηλούς ρυθμούς, ενώ οι παίκτες δείχνουν διάθεση για να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο «μαραθώνιο».

Έτσι, οι διαθέσιμες επιλογές του Νίκου Παπανικολόπουλου θα τα δώσουν όλα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.