Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 22:09

Ιωνικός Hellenic Coin - ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory: Η συνέντευξη Τύπου

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory «πάλεψε» με όσα μέσα διέθετε στο κλειστό γυμναστήριο «Πλάτωνας», ωστόσο, ηττήθηκε από τον Ιωνικό Hellenic Coin με 83-76 για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι δύο τεχνικοί στη συνέντευξη Τύπου ήταν αρκετά λακωνικοί, με τον κόουτς Παπανικολόπουλο να δίνει συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για την επικράτηση, τονίζοντας πως έπαιξε σημαντικό ρόλο η απουσίες στη θέση του γκαρντ, η οποία είναι άκρως σημαντική σε ένα σύνολο.

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην τεχνικός της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory δε σχολίασε το ματς των δύο ομάδων, αλλά αφιέρωσε τη σημαντική επικράτηση στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που περνάει δύσκολες ώρες, ύστερα από το θάνατο της μητέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Νίκος Παπανικολόπουλος (KAE Λάρισα Bread Factory): «Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη που έκανε. Νομίζω ότι εξασφάλισε και την παραμονή, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό για τους στόχους της. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια.

Προφανώς, η έλλειψη των γκαρντ φάνηκε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό, μαζί με τα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, έκριναν το παιχνίδι. Συνεχίζουμε για το επόμενο κρίσιμο ματς που έχουμε απέναντι στο Περιστέρι BC, το οποίο και υποδεχόμαστε στην έδρα μας».

Βαγγέλης Αγγέλου (Ιωνικός Hellenic Coin): «Αφιερώνω αυτή την προσπάθεια στη μητέρα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έχασε τους δυο γονείς του σε έναν χρόνο. Να ζήσει και να την θυμάται, η μάνα είναι η πεμπτουσία της οικογένειας, όπως ο Λουκάς είναι η πεμπτουσία αυτής της ομάδας. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για το παιχνίδι».

Joomla Social by OrdaSoft!