Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 19:20

Άρης BC - ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory: Η συνέντευξη Τύπου

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory γνώρισε την ήττα (70-52) από τον Άρη BC στο «Nick Gallis Hall», μένοντας προσωρινά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου αναζητά νίκες για να επιτευχθεί η παραμονή στην κατηγορία.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος εμφανίστηκε απογοητευμένος, δίνοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή για τη νίκη, και παράλληλα το... σύνθημα για την επανεκκίνηση της ομάδα μας, αρχής γενομένης από τη «μάχη» με τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπανικολόπουλου: 

«Συγχαρητήρια στον Άρη κέρδισε δίκαια. Ο Άρης έβαλε το κορμί του, μας έδειρε μπασκετικά, μας πίεσε από μέσα κερδίζοντας στο επιθετικό ριμπάουντ, η αντίδραση μας ήταν πολύ άσχημη. Καθαρή και δίκαιη η νίκη του, δεν υπήρχε παιχνίδι μετά το 16-17’. Το χειρότερο που είδα σήμερα ήταν η αντίδρασή μας που ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου μετά από κάθε λάθος».

Οι δηλώσεις του Σάββα Καμπερίδη:

«Εύχομαι όλοι οι πληγέντες από τον σεισμό να είναι καλά και να βρουν όσο πιο γίνεται την κανονικότητα, αν μπορεί να συμπαρασταθεί ο Άρης θα το κάνουμε με χαρά». Για το παιχνίδι: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε τη νίκη. Είχαμε στιγμές που έγιναν λάθη πάνω στην ένταση και την πίεση του αγώνα.

Μείναμε μαζί και κυριαρχήσαμε στις περισσότερες μονομαχίες και στα ριμπάουντ. Η ιδανική μας πίεση τους έβγαλε έξω από το ρυθμό τους». Για τη συνέχεια: «Σημαντική νίκη η οποία όμως ξέρουμε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε κι άλλες νίκες για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας και αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Εξαιρετική ομάδα η Λάρισα, πιστεύω πως θα πετύχει τον στόχο της».

Για την άμυνα του Άρη: «Καταφέραμε να τη βγάλουμε από το ρυθμό της, αντιμετωπίσαμε καλά τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Το παιχνίδι ήταν στα δικά μας χέρια από την στιγμή που πήγαμε καλά στην άμυνα».