ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 19:00

Με γεμάτη φαρέτρα στη Ρόδο

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ενημερώνει:

Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Η πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στον αγώνα της ανθρωπότητας κατά τους AIDS. Το 1988 με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, θεσπίστηκε τούτη η Παγκόσμια ημέρα.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 18:00

Προπόνηση με γεμάτο οπλοστάσιο

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, που την φέρνει αντιμέτωπη με τον Κολοσσό στη Ρόδο (5/12).

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έχει συνάψει συνεργασία και με παιδιά από την πόλη μας, ένας από αυτούς είναι ο Αναστάσιος Σπυρόπουλος που αγωνίζεται ως Power forward/Center. Η καριέρα του 25χρονου άσου ξεκίνησε το 2011 και είναι γεμάτη εμπειρίες από την Basket League.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory επέστρεψε δυναμικά στις προπονήσεις, ύστερα από αρκετές ημέρες με ελλείψεις παικτών από τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις.

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 10:19

Εξομολογήσεις No2: Θωμάς Κώττας

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory το καλοκαίρι του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θωμά Κώττα που αγωνίζεται ως σέντερ και σκοπεύει να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα τη φετινή χρονιά για να πετύχει τους στόχους της σε ένα αρκετά διαφορετικό πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης φόρεσε τα χρώματα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory το καλοκαίρι του 2020, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο ήρθε νωρίς από τον ΠΑΟΚ, όμως στη Basket League όλα είναι ανοικτά, διότι το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του.

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory δε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ούτε αυτή την αγωνιστική, καθώς αναβλήθηκε με κάθε επισημότητα ο αγώνας της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 20:19

Επιστροφές και αισιοδοξία

Ολοκληρώθηκε το πρώτο «πιάτο» της τέταρτης αγωνιστικής στη Basket League, με την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory να μη δοκιμάζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ, διότι η ομάδα διατηρεί παίκτες σε απομόνωση ως θετικά κρούσματα του Covid-19. Οι πάντες κρατούν υπεύθυνη στάση προς τους συμπαίκτες τους, αλλά και προς το υπόλοιπο τιμ.

Joomla Social by OrdaSoft!