Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 20:19

Επιστροφές και αισιοδοξία

Ολοκληρώθηκε το πρώτο «πιάτο» της τέταρτης αγωνιστικής στη Basket League, με την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory να μη δοκιμάζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ, διότι η ομάδα διατηρεί παίκτες σε απομόνωση ως θετικά κρούσματα του Covid-19. Οι πάντες κρατούν υπεύθυνη στάση προς τους συμπαίκτες τους, αλλά και προς το υπόλοιπο τιμ.

Τα προβλήματα για τον Λίνο Γαβριήλ λύνονται σιγά-σιγά, καθώς πέραν από τους έξι που δε σταμάτησαν καθόλου, επέστρεψαν στις προπονήσεις τέσσερις καλαθοσφαιριστές οι οποίοι κράτησαν χαμηλούς ρυθμούς αφού ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα από τα θέματα που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής (15/11) ήταν δίωρο με το τεχνικό επιτελείο να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση, ενώ και η τακτική μπήκε στην εξίσωση. Ο Μιχάλης Καμπερίδης που έλειπε το περισσότερο χρονικό διάστημα «πάτησε» παρκέ με ιδιαίτερη όρεξη, με εκείνον και τους συμπαίκτες του να περιμένουν και τους τρεις που παραμένουν στα πιτς.

Οι δυσκολίες της πανδημίας στην ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory μπορεί να έκαναν έντονη την εμφάνιση τους, ωστόσο κανείς δεν χάνει το χαμόγελο του και την πίστη του, ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και η ομάδα θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Basket League. Να θυμίσουμε ότι στο πρόγραμμα της πέμπτης ημέρας του «μαραθωνίου» υπάρχει η εντός έδρας δοκιμασία με τον Άρη, ενώ τα χρωστούμενα παιχνίδια είναι δύο, με τον Προμηθέα Πατρών εντός έδρας και τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.