Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 16:35

Εξομολογήσεις No1: Κωνσταντίνος Παπαδάκης

Written by

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης φόρεσε τα χρώματα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory το καλοκαίρι του 2020, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της. Ο αποκλεισμός στο κύπελλο ήρθε νωρίς από τον ΠΑΟΚ, όμως στη Basket League όλα είναι ανοικτά, διότι το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του.

Ο play-maker που ανήκει στον Παναθηναϊκό αλλά βρίσκεται στην ομάδα της πόλης μας, έδωσε μερικές απαντήσεις σε ανάλαφρα ζητήματα. Συγκεκριμένα, μίλησε για την ομάδα της Λάρισας αλλά και την πόλη, όπως και για το επάγγελμα που θα ακολουθούσε εάν δεν πατούσε παρκέ με την ιδιότητα του καλαθοσφαιριστή.

Όνειρο του η καθιέρωση στην Εθνική ομάδα των ανδρών, αλλά και μία καλή διασυλλογική καριέρα στο άθλημα που αγαπά.

Απολαύστε τις απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

1. Η Λάρισα σε μία πρόταση...
2. Αν μπορούσες να κάνεις μία αλλαγή στην Ελλάδα, ποια θα ήταν αυτή;
3. Πόσα ζευγάρια παπούτσια του μπάσκετ έχεις στη συλλογή σου;
4. Σε ποια ομάδα του NBA θα ήθελες να αγωνιστείς;
5. Αν δεν ήσουν αθλητής, τι θα ακολουθούσες;

 

Τα πέντε πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον Κωνσταντίνο Παπαδάκη:

-
To άθλημα της καλαθοσφαίρισης με κέρδισε σε πολύ μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε από τον κήπο του σπιτιού μου σε μία μπασκέτα που είχε φτιάξει ο παππούς μου, έτσι πολλές ώρες ξοδεύονταν με μία μπάλα στο χέρι.

- Από έξι (6) ετών ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Για να διαλέξω το δεύτερο με βοήθησε η οικογένεια μου, αφού κάποια στιγμή με κάλεσαν να επιλέξω. Προέρχομαι από μία οικογένεια αθλητών και οι συμβουλές τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Αρχικά, μπήκα στην ακαδημία «Triple crown» και έμαθα τα μυστικά του αθλήματος. Επίσης, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με εξαιρετικούς επαγγελματίες και τους ευχαριστώ για όσα μου πρόσφεραν. Όνειρο η Εθνική ομάδα.

- Για σπουδές μπήκα στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης στη σχολή των εφαρμοσμένων μαθηματικών, αλλά κατάλαβα γρήγορα πως είναι δύσκολο να συνδυάσεις τον επαγγελματικό αθλητισμό με τη σχολή και έτσι επέλεξε να επικεντρωθώ στο πρώτο.

- Έχω αδυναμία στα ζώα και ειδικότερα στους σκύλους, λατρεύω τα Λαμπραντόρ.

- Στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω FIFA και Call Of Duty.

Το CV του Κωνσταντίνου Παπαδάκη:
2015 - 2016:
Παναθηναϊκός
2016 - 2019: Κολοσσός Ρόδου
2019 - 2020: Παναθηναϊκός
2020 - 2021: ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory.

Oι φωτογραφίες:

 

Joomla Social by OrdaSoft!