Super User

Super User

Πρόσκληση για αγορά μετοχών από την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ προσκαλεί τα μέλη του Σωματείου για αγορά μετοχών της υπό σύσταση ΚΑΕ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της υπό σύσταση Ανώνυμης Καλαθοσφαιρικής Εταιρίας με την επωνυμία «ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και το διακριτικό τίτλο «ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ»

Σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό του σωματείου, η Προσωρινή Επιτροπή της υπό σύστασης Ανώνυμης Καλαθοσφαιρικής Εταιρίας με την επωνυμία «ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και το διακριτικό τίτλο «ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ», καλεί τα μέλη του Ερασιτεχνικού Σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ο ΕΡΜΗΣ» έδρα την Αγιά Λάρισας που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, όπως ασκήσουν εντός (15) δεκαπέντε ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας το δικαίωμα συμμετοχής στην κάλυψη του αρχικού Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας. Το Μετοχικό Κεφάλαιο όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση 4/9/2024 των μελών του Σωματείου, ανέρχεται στο ποσό των 240.000 ευρώ διαιρούμενο σε 24000 μετοχές, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ εκάστης, εκ των οποίων οι 2400 θα μεταβιβαστούν στον ερασιτέχνη. Τα μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου, οφείλουν να καταβάλουν σε μετρητά στον υπ΄ αριθμό 397/013600-08 (ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.) λογαριασμό της υπό σύσταση Κ.Α.Ε. το ποσό που αντιστοιχεί στις μετοχές που επιθυμούν. Η απόκτηση μετοχών της Π.Α.Ε. υπόκειται στους περιορισμούς των άρθρων 69 και 69Α του ν. 2725/1999, όπως αυτός ισχύει και τον έλεγχο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της νομιμότητας προέλευσης (πόθεν έσχες) των κεφαλαίων που χρησιμοποιούνται για την απόκτηση των μετοχών. Ειδικότερα όποιος επιθυμεί να αναλάβει μετοχές της Π.Α.Ε. άνω του 5% του Μετοχικού Κεφαλαίου, θα πρέπει να υποβάλλει προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού:


Α) Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Β) Θεωρημένα αντίγραφα των φορολογικών του δηλώσεων των τριών τελευταίων ετών.

Γ) Αντίγραφο ποινικού μητρώου του ιδίου, από το οποίο να προκύπτει ότι στο πρόσωπό του δεν συντρέχουν κωλύματα των εδαφίων β΄ και γ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του ν.2725/99, όπως ισχύει και

Δ) Βεβαίωση της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος ότι δεν έχει τιμωρηθεί ο ίδιος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 130 του ν.2725/99 (πειθαρχικές παραβάσεις για τις οποίες του έχει επιβληθεί ποινή στέρηση φίλαθλου ιδιότητας) ή ότι έχει εκτίσει τυχόν ποινή που του έχει επιβληθεί.


Εάν κάποιο μέλος αποκτήσει ποσοστό μετοχών που υπερβαίνει το 33% του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας, θα πρέπει να υποβάλλει προς την Ε.Ε.Α. και τριετές επιχειρηματικό σχέδιο, εγκεκριμένο από ανεξάρτητη εταιρία ορκωτών ελεγκτών-λογιστών ή συμβούλων, στο οποίο περιλαμβάνονται σχέδια δράσης για την Κ.Α.Ε., αναμενόμενα αποτελέσματα και συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης. Σε περίπτωση υπερκάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου από τα μέλη του Σωματείου, οι μετοχές διανέμονται στα μέλη που εγγράφηκαν ανάλογα με το ποσό που κατέβαλλε κάθε ένα από αυτά. Το δε πλεονάζον κεφάλαιο θα επιστραφεί στα μέλη που το κατέβαλλαν.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 10:33

Στην Λάρισα ο Νταρνέλ Χάρις

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού power forward Νταρνέλ Χάρις.

Ο Χάρις είναι 27 ετών (2/2/92) και έχει ύψος 2.03μ.. Πέρσι αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Πανιωνίου και υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά, έχοντας 10,1 πόντους και 4,6 ριμπάουντς κατά μέσο όρο σε 23 ματς.

Φέτος το καλοκαίρι είχε υπογράψει στην CS Sagesse, ομάδα του Λιβάνου. Ο Χάρις βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και τέθηκε άμεσα στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Νταρνέλ Χάρις θα αντικαταστήσει τον Τζάστιν Μπέικερ, τον οποίο η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ευχαριστεί για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 14:45

Νίκη στο κύπελλο

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, επικρατώντας του Ανατόλια εκτός έδρας με 77-67 για την πρώτη αγωνιστική της Β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της πήρε τη νίκη επιδεικνύοντας σοβαρότητα στην τέταρτη περίοδο.

Η λαρισινή ομάδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ολοκλήρωσε το πρώτο 10λεπτο προηγούμενη με 22-19.

Στο δεύτερο μισό του α' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πιέζοντας στην άμυνα και αυξάνοντας τα ποσοστά ευστοχίας έξω από τρίποντο, ισορρόπησαν την κατάσταση, αλλά η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ "έκλεισε " το ημίχρονο προηγούμενη με 41-35.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Φραγκιά πήραν προβάδισμα με 55-51, με την συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού.

Στο τέταρτο 10λεπτο η είσοδος του Θοδωρή Τσιλούλη έδωσε στην ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ επιθετική πνοή με τον Λαρισαίο γκαρντ να πετυχαίνει 3/3 τρίποντα. Έτσι, η ομάδα πήρε ψυχολογία και έφτασε στη νίκη με 77-67, χωρίς ωστόσο να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Δεκάλεπτα: 19-22, 35-41, 55-51, 67-77.

ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ (Φραγκιάς): Χάμιλτον 3, Ρέινολντς 6(1), Χείλαρης, Μπερχανεμέσκελ 14(4), Τσιλούλης 9(3), Σπυρόπουλος 4, Βαβάτσικος, Φλόιντ 7, Παπαντωνίου 6(1), Μπέικερ 10(2), Πάρκς 18, Λόλας.

Το μπάσκετ επιστρέφει στην πόλη.

Η Λάρισα ΚΑΕ ετοιμάζεται για την πρώτη της παρουσία στη μεγάλη εθνική κατηγορία και θέλει τη στήριξη όλων των Λαρισαίων φιλάθλων. Ήδη έχουν τεθεί σε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερη ζήτηση από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Κατηγορίες
Court seats: 400 ευρώ
GOLD: 300 ευρώ
SILVER: 200 ευρώ
BLUE: 100 ευρώ


Οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας και οι φοιτητές θα έχουν έκπτωση 20% (απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της φοιτητικής ταυτότητας).
Για τα ΑμεΑ η είσοδος είναι ελεύθερη μετά από συνεννόηση με την ομάδα.
Για εξασφαλισμένη θέση στα παιδιά έως 14 ετών, το 50% της τιμής.
Παράλληλα θα υπάρχουν και οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων διαρκείας.
Για την κράτηση των εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ.

Λειτουργία γραφείων

Τα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα νέα γραφεία της ομάδας μας,
Παπακυριαζή 31-33 (2ος όροφος).
Ωράριο λειτουργίας 9.00-14.00 και 18.00-21.00
Τηλέφωνα 2410 258999

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 09:54

Το πρώτο φιλικό της Λάρισας BC

Το πρώτο της φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι δύο προπονητές κ.κ. Φραγκιάς και Λυκογιάννης είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους καθώς και σχήματα για τη νέα αγωνιστική χρονιά, βγάζοντας καλά συμπεράσματα για την προετοιμασία τους.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία εκτός του Ρέινολντς που έφτασε στη χώρα μας μόλις χθες το βράδυ, αλλά έδωσε το παρών στο κλειστό της Νεάπολης, με τον Βασίλη Φραγκιά να δείχνει σημάδια ικανοποίησης για το επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 17-16, 15-12, 15-22 (τελικό 67-70)

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 09:53

Βασίλης Φραγκιάς: Έχουμε σχεδόν κλείσει…

Με καθημερινές διπλές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Λάρισας υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά και των συνεργατών του, Γιάννη Τζήμα και Στάθη Νερατζάκη.

Οι «κυανόλευκοι» κάνουν πραγματικό «αγώνα δρόμου» για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν κάθε διαθέσιμη ημέρα και να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League στην παρθενική τους παρουσία σε αυτή.

«Τρέχουν» παράλληλα πολλά πράγματα στην ομάδα, η προετοιμασία, η ολοκλήρωση του ρόστερ, αλλά υπάρχει πάνω απ’ όλα πίστη και κυρίως διάθεση να είναι τα πάντα έτοιμα και στην ώρα τους.

Ο Βασίλης Φραγκιάς, αναφερόμενος στις έως τώρα εικόνες από την ομάδα επισημαίνει: «Έχουμε σχεδόν τελειώσει με το ρόστερ μας, αφού μας απομένουν ελάχιστες… πινελιές ακόμη και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες αυτό το κομμάτι θα έχει κλείσει. Στην προετοιμασία οι παίκτες δίνουν τα πάντα και εμείς προσπαθούμε να τους περάσουμε τη φιλοσοφία παιχνιδιού που θέλουμε να έχει η ομάδα στους αγώνες της.

Ξέρουμε ότι ο χρόνος ως και τις 28 Σεπτεμβρίου είναι λίγος, όμως πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο πρώτο τζάμπολ».

Και το πρώτο φιλικό
Η Λάρισα BC θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Νεάπολης αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 09:52

Ο Χάμιλτον στην Λάρισα BC

Την απόκτηση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Μπλέικ Χάμιλτον ανακοινώνει η Λάρισα BC.

Ο απόφοιτος του Buffalo γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 1994 έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στη θέση «3».

Στην Ευρώπη έπαιξε με τη φανέλα της Ventsplis στη Λετονία, της Slam Ostrow στην Πολωνία, στην ΑΕΛ Κύπρου και τελείωσε την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 09:51

Ο Νώντας Παπαντωνίου στη Λάρισα BC

Η Λάρισα BC ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα πλέι μέικερ, Νώντα Παπαντωνίου.

Ο ύψους 1.90 καλαθοσφαιριστής γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1990 και έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Μαρούσι, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό, ΑΕΚ, Αραμπέρι, Γέιδα, Προμηθέα, Φάρο, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Του εύχομαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 09:50

O Σκότι Ρέινoλντς στη Λάρισα BC

H Λάρισα BC ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Σκότι Ρέινολντς.

Ο Ρέινολντς γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1987, έχει ύψος 1,88 και τελείωσε το Πανεπιστήμιο Villanova to 2010, έχοντας μία αξιοθαύμαστη παρουσία τόσο στο κολλεγιακό πρωτάθλημα όσο και παλαιότερα στο γυμνάσιο.

Επαγγελματικά έχει αγωνισθεί για πολλά χρόνια σε διαφορετικές ομάδες, σε Ιταλία, Τσεχία, Ρωσία και Ισραήλ. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ολύμπια Λουμπλιάνας, με την οποία αγωνίστηκε και στο Champions League και τελείωσε τη χρονιά στο Ισραήλ με τη Χαποέλ Χολόν με την οποία και αγωνίσθηκε στο Fiba Europe cup.

Καλωσορίζουμε τον Σκότι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες μαζί μας.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 09:50

Στην Λάρισα ΚΑΕ ο Τζάστιν Μπέικερ

Τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα, Τζάστιν Μπέικερ απέκτησε η Λάρισα ΚΑΕ.

Ο Μπέικερ γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1989, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στη θέση «4».

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Δανία, Ισραήλ, Γερμανία, Αυστραλία, Εσθονία, Κύπρο. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Ρουμανία με τη φανέλα της Ντινάμο Βουκουρεστίου, συμμετέχοντας στο final 4 του Κυπέλλου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Σελίδα 1 από 2
Joomla Social by OrdaSoft!