Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:21

Συνέντευξη Τύπου: Ο Λίνος Γαβριήλ πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την πρώτη συνέντευξη Τύπου για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, η οποία πραγματοποιήθηκε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 25/10 στις 19:30 από ΕΡΤ SPORTS & ΕΡΤ3) θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ομάδας. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για την έναρξη των υποχρεώσεων τοποθετήθηκε ο Λίνος Γαβριήλ (προπονητής), στη συνέντευξη Τύπου η οποία προβλήθηκε σε Live Streaming από τη σελίδα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στο Facebook.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνου Γαβριήλ:

«Στο ξεκίνημα θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και στη διοργανώτρια αρχή. Σε μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, θα πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε με την πανδημία. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και ευελπιστώ ότι θα διαχειριστούμε τα πάντα με ηρεμία. Πρέπει να παραμείνουμε παραγωγικοί εντός και εκτός γηπέδου».

Για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μία δύσκολη κλήρωση στην αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο, αυτό δεν το ορίζουμε εμείς. Πρέπει, εν τούτοις, να εμφανιστούμε έτοιμοι. Τα πρώτα ματς για την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory είναι μία ευκαιρία να «μεγαλώσουμε» και να δέσουμε, διότι η ομάδα είναι καινούρια σε όλους τους τομείς. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι μία πρόκληση, διότι θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Θα διαπιστώσουμε που βρισκόμαστε ενόψει της συνέχειας του μαραθωνίου».

Το επίπεδο της ετοιμότητας της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory: «Ο βαθμός ετοιμότητας είναι χαμηλός, διότι οι παίκτες ως κορμός δεν είναι καιρό μαζί. Δουλεύουμε, ωστόσο σκληρά και υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα παιδιά. Η ταυτότητα της ΚΑΕ Λάρισα θα εστιάζεται στη σκληράδα και στην άμυνα, όπου χρειάζεται δουλειά. Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει βελτίωση συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα. Οι Μούρτος και Σπυρόπουλος δεν επιλέχθηκαν τυχαία ως αρχηγοί, καθ’ ότι γνωρίζουμε πόσα μπορούν να προσφέρουν στο αμυντικό κομμάτι του συνόλου. Στην επίθεση προσπαθούμε να βρεθούμε μέσα από καταστάσεις που βολεύουν τα παιδιά για να είμαστε παραγωγικοί στο παρκέ».

Για τον κόσμο που θα απουσιάσει από τις κερκίδες λόγω του Covid-19: «Η Λάρισα επανήλθε στο μπασκετικό στερέωμα, ύστερα από την παράδοση που είχε κτίσει στο παρελθόν. Με τις δυνάμεις που αγωνίζονταν στα παρκέ έφεραν μια μπασκετική κουλτούρα στην πόλη. Υπήρξε, στη συνέχεια ένα μεγάλο κενό, αλλά τα τελευταία χρόνια επανέρχεται δυναμικά. Ο Covid-19 κόβει τους φιλάθλους που ήθελαν να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον τους, βλέποντας από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας. Εμείς, ευελπιστούμε ότι οι φίλαθλοι θα βρεθούν σύντομα κοντά μας, γι αυτούς, άλλωστε, αγωνιζόμαστε και υπάρχει η ομάδα».

Οι ευχές πριν την έναρξη: «Εύχομαι να έχουμε πνευματική δύναμη, υπομονή και ευελιξία στο πως αντιμετωπίζουμε την πανδημία. Θα ήθελα να έχουμε μία καλή χρονιά, δίχως τραυματισμούς σε όλους».

Joomla Social by OrdaSoft!