Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 10:45

Παπαδάκης: «Είναι μία ευχάριστη στιγμή»

Written by

Ο Κώστας Παπαδάκης ως καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, στην πρώτη αγωνιστική της Basket League γυρνάει το χρόνο πίσω, παίζοντας απέναντι στην ομάδα που πήρε το βάπτισμα του πυρός.

Ήταν αρχές Νοεμβρίου του 2015 όταν ο Κώστας Παπαδάκης «άρπαζε» την ευκαιρία που του έδινε ο τότε κόουτς του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, στο παιχνίδι πρωταθλήματος που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Κολοσσό της Ρόδου, στον οποίο πήρε μεταγραφή στη συνέχεια της πορείας του. Μέσα σε δύο λεπτά συμμετοχής ο νεαρός παίκτης (17 ετών τότε) πέτυχε ένα τρίποντο, με το ίνδαλμά του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, να τον χειροκροτεί αλλά και να τον αγκαλιάζει, σε μια ονειρική στιγμή. 

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Κώστας Παπαδάκης θα συναντήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ομάδα από την οποία ξεκίνησε, αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της ΚΑΕ.

Πως νιώθει; «Είναι μια ευχάριστη στιγμή. Είναι σημαντικό που επανερχόμαστε στην αγωνιστική δράση, ύστερα από απραξία πολλών μηνών. Στην πρεμιέρα της Basket League θα αντιμετωπίσουμε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, έναν σπουδαίο αντίπαλο. Στόχος μας είναι να δώσουμε το 100% των αγωνιστικών δυνατοτήτων και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας».

Joomla Social by OrdaSoft!