Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 12:37

Δηλώσεις Μπράντον Ρας

Πέρσι, αρχικά,  αποτέλεσε την ηχηρή απόκτηση της ομάδας, καθώς ο πρωταθλητής του NBA με τους Warriors επέλεξε την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Γρήγορα «ξεδίπλωσε» στα παρκέ της Basket League το πλούσιο ταλέντο του και αποδείχθηκε κομβικός για την εξαιρετική πορεία της ομάδας μας.

Φέτος για πολλούς ήταν ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξη καθώς συμφώνησε να επιστρέψει στην ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory, σε μια εξαιρετικά δύσκολη, λόγω πανδημίας, περίοδο για όλους μας.

«Αισθανόμουν πως πέρσι δεν τελειώσαμε την …δουλειά που είχαμε αρχίσει λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Έτσι, όταν μου έγινε η πρόταση για να επιστρέψω ήταν εύκολο για μας μένα, καθώς αφενός οι άνθρωποι της ομάδας ήξεραν τι μπορώ να προσφέρω, αφετέρου εδώ νιώθω πολύ άνετα, γνωρίζω και εκτιμώ το προπονητικό τιμ, γνωρίζω την ομάδα και την πόλη και γιατί πραγματικά εδώ στην Λάρισα έχω κάνει πολλούς φίλους. Ήταν μια εύκολη και καλή απόφαση για μένα και πλέον ανυπομονώ να αρχίσουν τα επίσημα ματς», ήταν τα πρώτα λόγια του αμερικανού σταρ.

Αναφορικά στις δυνατότητες της φετινής ομάδας είπε: «Έχουμε πολλούς καλούς νέους παίκτες. Όπως ο Τζέρι (Σμιθ), ο μικρός ο Τρόι, ο Γουέμπ. Είμαστε μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα και νομίζω πως θα εκπλήξουμε πολλούς».

Γνωρίζοντας πλέον την ελληνική πραγματικότητα και το ελληνικό μπάσκετ, για τις δυνατότητες της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory στο νέο πρωτάθλημα τόνισε: «Το πρώτο ζητούμενο βέβαια είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι καθώς είμαστε μια νέα ομάδα. Έχουμε μερικές εβδομάδες μπροστά μας για να αποκτήσουμε ομαδικότητα, να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, να αποκτήσουμε χημεία και να παρουσιαστούμε στα επίσημα ματς όσο καλύτεροι είναι δυνατό»