Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 19:03

Έβδομη νίκη…

Αν και η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ δεν πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας με 82-72, υπερκαλύπτοντας την διαφορά του ματς στον α’ γύρο και φτάνοντας στην έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου μπήκε δυνατά στο ματς και με κύριο επιθετικό εκφραστή τον Ρας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με 15-5 και να «κλείσει» το 10λεπτο προηγούμενη με 18-12.

Η λαρισινή ομάδα κατάφερνε να διατηρεί το προβάδισμα χωρίς ωστόσο να μπορεί να πάρει μεγάλη διαφορά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ 39-32.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ μπήκε «φουριόζα» καταφέρνοντας να δημιουργήσει την μεγαλύτερη υπέρ τη διαφορά με σκορ 56-36 και να ολοκληρωθεί η γ’ περίοδος με σκορ 61-52.

Στο τελευταίο 10λεπτο η διαφορά υπέρ της ομάδας της Λάρισας διατηρήθηκε και έφτασε στη νίκη με 82-72.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 39-32, 61-52, 82-72.

ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Αγγέλου): Γκάρετ 15(1), Τόμας 4, Χίκι 14(2), Χείλαρης, Ρας 23(6), Μαραγκός, Τσιλούλης 3(1), Σπυρόπουλος 4, Χάρις 1, Φλόιντ 6, Παπαντωνίου 12(1), Τσιρογιάννης.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. (Κουταλιανός): Άμετ 11, Μόμπλεϊ 14(2), Τζόουνς 12(1), Σακελλαρίου 8(2), Σάφτενααρ, Κατούφας, Κόττας 11, Δημάκος 2, Σίμπσον 7 (1), Κάλαχαν 9 (1).

Δηλώσεις προπονητών

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ: «Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, και στις νίκες και στις ήττες είμαστε εμείς που τις κάνουμε. Ερχόμασταν με πολλά προβλήματα και έγινε αυτό που έγινε σήμερα. Έπρεπε να το κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, τον κόσμο μας. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό.

Ο πρωταθλητισμός είναι να λειτουργεί έξω από τη ζώνη της άνεσης. Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη επισήμανση για το ιατρικό σταφ και τον γυμναστή μας. Τον Γιώργο Μπασέδκη, τους Κώστα και Νίκο Καλαμπάκα και τον Κώστα Δούικα που συνεργαστήκαν αυτές τις 20 μέρες με τόσα πολλά προβλήματα με πολλές ιώσεις και τραυματισμούς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι η γραμμή άμυνας μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας. Δεν έχω να πω πολλά.  Δεν καταφέραμε να φτάσουμε κοντά στο σκορ. Ίσως δεν δικαιούμαστε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Ίσως είμαστε σε μια χαλαρότητα την οποία πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε. Να δούμε τη συνέχεια τον επόμενο μήνα. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λάρισας».

 

Joomla Social by OrdaSoft!