Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 16:12

Αμφίβολη η συμμετοχή του Χίκι

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πολύ σημαντική αναμέτρηση του Σαββάτου (1/2, 15:45) με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΕΚΟ Basket League.

Η λαρισινή ομάδα στοχεύει μόνο στη νίκη έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά επίτευξης των στόχων της.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στην διάθεσή του καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας τον Άντονι Χίκι, που στο ματς με την Ηρακλή υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του κόντρα στον Ιωνικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και ο Έλληνας τεχνικός θα τον «ρίξει στη μάχη» μόνο αν παραστεί ανάγκη.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ για την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μιλώντας για το ματς με τον Ιωνικό τόνισε: «Αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε πρέπει, το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που βρισκόμαστε σε μία περίοδο όπου προσπαθούσε να βρούμε ξανά την χημεία μας ως ομάδα. Έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Στην προσπάθειά μας αυτή είμαι βέβαιος πως θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας καθώς το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του έχουν «χτίσει» μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Τους χρειαζόμαστε και πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας».

Joomla Social by OrdaSoft!