Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 15:23

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στην Κεντρική πλατεία…

Περίπτερο της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ θα λειτουργήσει το Σάββατο 21/12 στην κεντρική πλατεία της πόλης (μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο), σημείο όπου οι φίλοι της ομάδας μπορούν να συνομιλήσουν με παίκτες της ΚΑΕ πριν τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ (19.15, κλειστό Νεάπολης).

Παράλληλα, από το περίπτερο θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων (10, 20 και 30 ευρώ, καθώς και μαθητικό εισιτήριο για παιδιά από 13-18 ετών 5 ευρώ) για την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ οι φίλαθλοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν στην κοινή δράση του συλλόγου με τους Ενεργούς Πολίτες και τον Ελληνικό Ερυθρό για συγκέντρωση τροφίμων με σκοπό να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας  που το έχουν ανάγκη, θα μπορούν να φέρνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής φροντίδα, καθώς στις γιορτές αυτές κανένα τραπέζι δεν θα πρέπει να είναι άδειο.

Μάλιστα αντιπροσωπεία παικτών θα βρίσκεται στο περίπτερο από τις 11.30 έως τις 12.30 όπου θα παίξουν μπάσκετ (σ.σ. θα τοποθετηθούν μπασκέτες) με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, θα φωτογραφηθούν και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Joomla Social by OrdaSoft!