Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 13:05

"Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά..."

Ο Τερέλ Παρκς αποτελεί σημείο αναφοράς με την απόδοσή του, στην ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι πρώτος ριμπάουντερ στο πρωτάθλημα με μέσο όρο 8,86 ριμπάουντς ανά ματς, ενώ σκοράρει 13,14 πόντους κατά μ.ο. και αξιολόγηση 17,14.

Με τον Τερέλ Παρκς μιλήσαμε για όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα.

Για την νέα κατάσταση στην ομάδα με τον νέο προπονητή:

«Ο νέος προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά, ήρθε στην ομάδα και έβαλε νέα δεδομένα, έδωσε ρόλους στους παίκτες, κοιτάζοντας τι μπορεί να κάνει καλύτερα ο καθένας μας.

Έχει τον σεβασμό όλων μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι εξαιρετική η δουλειά που κάνει και έχει την στήριξη όλων μας».

Για το γεγονός ότι είναι 1ος ριμπάουντερ στο πρωτάθλημα και αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι γι την συνέχεια:

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Το μπάσκετ είναι παιχνίδι και δεν μπορείς σε κάθε ματς να είσαι το ίδιο καλός. Ωστόσο, αυτό που μπορώ να πως είναι πως κάθε μέρα παλεύω  και να βγαίνω στο γήπεδο όσο καλύτερος γίνεται. Για να αποδείξω σε όλους τους συμπαίκτες μου πως μπορούν να με εμπιστευτούν και όλοι μαζί να παίξουμε καλύτερα».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου:

«Πρέπει να συνεχίσουμε ότι έχουμε χτίσει μέχρι τώρα. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Σε ότι αφορά στον κόσμο της ομάδας είπε:

Οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί. Έρχονται και μας στηρίζουν σε κάθε ματς, γεγονός που μας κάνει να μπαίνουμε στο γήπεδο πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι, να θέλουμε να κερδίσουμε γι’ αυτούς. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, να πιστεύουν σε εμάς. Το ματς του Σαββάτου είναι δύσκολο και τους χρειαζόμαστε κοντά μας.

Joomla Social by OrdaSoft!