Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 14:33

Σε κυκλοφορία τα Εισιτήρια Διαρκείας!

Κυκλοφoρούν οι Κάρτες Διαρκείας της Λάρισας για την αγωνιστική χρονιά 2022-23 και η θέση σου σε περιμένει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, γιατί η δύναμη σου, είναι και η δική μας δύναμη!

Μια όμορφη και ιστορική χρονιά έκλεισε και μια καλύτερη έρχεται. Η Λάρισα σε χρειάζεται στο γήπεδο. Η Λάρισα έχει ανάγκη την έμπρακτη στήριξη σου! Μαζί καταφέραμε να γράψουμε ιστορία, κατακτώντας την 4η θέση της Basket League και μαζί θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ακόμη περισσότερες «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του Λαρισινού μπάσκετ.

Χρειαζόμαστε τη θερμή υποστήριξη, την ορμητική δύναμη, αλλά, κυρίως, τα φτερά που χαρίζουν στην ομάδα οι φίλαθλοί της, ωθώντας τη να πετάει ψηλά. Η Λάρισα παίζει μπάσκετ κι εσύ είσαι πάντα ο 6ος παίκτης, πολύτιμος κι αναντικατάστατος, ο αληθινός MVP μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισας θέλοντας ν’ ανταποδώσει -στο ελάχιστο- την εμπιστοσύνη των φίλων της ομάδας κατά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου (2021-22), διατηρεί την ίδια -χαμηλή- πολιτική τιμολόγησης των καρτών διαρκείας και για την νέα αγωνιστική σεζόν 2022/23.

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες της Λάρισας σε Basket League (κανονική περίοδο και PlayOffs), το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που η Λάρισα δίνει κατά την προετοιμασία της.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν ισχύ και σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA (Basketaball Champions League-BCL).

Το γήπεδο έχει χωριστεί σε ζώνες με τις ακόλουθες τιμές

ΓΑΛΑΖΙΑ ΖΩΝΗ (Θύρες Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ)
100€

ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ (Θύρες Α, Γ, Μ)
200€

ΚΟΚΚΙΝH ΖΩΝΗ (Θύρα Β)
300€

COURT SEATS
400€

* Σε όλες τις παραπάνω τιμές ισχύει έκπτωση 20% σε πολύτεκνους, φοιτητές, μαθητές, ΑΜΕΑ και κατόχους δελτίου ανεργίας.

* Υπενθυμίζουμε πως για την προαγορά και απόκτηση της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α.

Πληροφορίες

Γραφεία ΚΑΕ Λάρισας, Παπακυριαζή 31-33 (2ος όροφος), 2410-258.999.
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 - 15:00.

Ειδικοί όροι καρτών διαρκείας

  • Οι κάρτες διαρκείας βάσει του νόμου είναι αυστηρά προσωπικές, δεν μεταβιβάζονται και κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει μόνο μία (1) στην κατοχή του.
  • Για την είσοδο στον χώρο των κερκίδων του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης, είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας διαρκείας από τον κάτοχό της. Η ΚΑΕ Λάρισα διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο κατόχου που δεν φέρει μαζί του την κάρτα.
  • Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των καρτών διαρκείας.
  • Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, ο κάτοχος οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα εισιτηρίων της ομάδας, η οποία θα προχωρήσει στην ακύρωση της απολεσθείσας κάρτας και στην έκδοση νέας.
  • Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.
  • Η ΚΑΕ Λάρισα διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης αξίας (στην ίδια ζώνη), σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.
  • Σε περίπτωση διεξαγωγής ορισμένων αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.
  • Σε περίπτωση, όμως, που δεν διεξαχθεί κανένα εντός έδρας επίσημο παιχνίδι με θεατές καθ' όλη την αγωνιστική χρονιά 2022-23 ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας θα έχει το δικαίωμα (εφόσον το επιθυμεί) να ζητήσει και να λάβει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων του.
  • Με την αγορά της κάρτας διαρκείας της Λάρισας για την νέα χρονιά 2022-23 ο κάτοχός της επιλέγει τη θέση του, εξοφλεί την αξία της κάρτας διαρκείας και λαμβάνει τη σχετική απόδειξη πληρωμής. Η παραλαβή της κάρτας θα πραγματοποιηθεί από τις αρχές του Σεπτέμβρη κι έπειτα.
Joomla Social by OrdaSoft!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπακυριαζή 31-33 (2ος όροφος)
09.00-15.00
2410 258999

Contact:

[email protected]

Marketing:

[email protected]