Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 23:41

«Συγχαρητήρια τόσο για τις εμφανίσεις όσο και τις νίκες»

Η Λάρισα σημείωσε την 5η της νίκη στη Stoiximan Basket League και ο Φώτης Τακιανός ήταν χαρούμενος γι' αυτό, τονίζοντας πως η ομάδα πάει με την καλύτερη δυνατή ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πιο Αναλυτικά

«Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι γενικά δίνουν το 100% του εαυτού τους με αποτέλεσμα να έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές νίκες και καλές εμφανίσεις. Κλείνουμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Εννοώ κλείνουμε την περίοδο πριν το μεγάλο διάλλειμα, αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι γενικά το πρόγραμμα είναι πολύ επιθετικό απέναντί μας. Παίζουμε εντός έδρας παιχνίδια με ομάδες με τις οποίες διεκδικούμε τον ίδιο στόχο. Εντός έδρας με ομάδες που είναι υψηλότερα από εμάς. Αυτό είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο για τις εμφανίσεις όσο και τις νίκες που κάναμε. Όσον αφορά το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην αρχή, παρουσιαστήκαμε λίγο νωθροί, χωρίς ενέργεια. Ειδικά στην άμυνα. Ενώ είχαμε αποφασίσει να μπούμε δυνατά και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Δυστυχώς δεν ήμασταν έτοιμοι να το κάνουμε. Έγινε στην συνέχεια. Αφήσαμε όμως την ομάδα της ΑΕΚ να βρει ρυθμό σε εκείνο το σημείο οτυ αγώνα. Είχαμε δύο κυρίως προβλήματα να λύσουμε. Το ένα ήταν το αμυντικό μας ριμπάουντ. Και το άλλο ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στο μέσα παιχνίδι στο οποίο είχαμε αποφασίσει να παίξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο συζητήσαμε, εντυπώσαμε τα λάθη μας και εμφανισθήκαμε καλύτεροι. Πιο πιεστικοί στην άμυνα, περιορίσαμε τα ατού του αντιπάλου, γίναμε πιο αποτελεσματικοί μέσα στο καλάθι. Δημιουργήσαμε διαφορά την οποία την διαχειριστήκαμε και την αυξήσαμε. Άρα λοιπόν μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε από την εξέλιξη του παιχνιδιού, από το αποτέλεσμα. Μας δίνει την ευκαιρία στην διακοπή να δουλέψουμε. Να ηρεμήσουμε για αρχή. Να μπούμε στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος πιο έτοιμοι με περισσότερα όπλα και ίσως με έναν βαθμό ηρεμίας που μας δίνουν οι πέντε νίκες μας».

Συμεωνίδης: «Συγχαρητήρια στη Λάρισα»

Από πλευράς ΑΕΚ, ο βοηθός του κ. Δέδα, κ. Συμεωνίδης εκπροσώπησε την ομάδα της ΚΑΕ ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου δίνοντας τα συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας, χωρίς να θέλει να μιλήσει για το παιχνίδι, προς σεβασμό στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας του.

Πιο Αναλυτικά

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιες δηλώσεις για το παιχνίδι. Όσον αφορά την εξέλιξη του. Αυτό σεβασμό προς το κόουτς. Ουσιαστικά ήθελα να πω συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη νίκη της. Εμείς ήρθαμε να προσπαθήσουμε με τα προβλήματα που είχαμε και είδαμε σήμερα την κατάληξη. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το παιχνίδι».

Joomla Social by OrdaSoft!