Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 11:27

Επίσκεψη στο ΕΕΕΚ Λάρισας

 

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ βρέθηκε χθες στο Υπερσύγχρονο ειδικό σχολείο στη Νεάπολη Λάρισας, ένα έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας το οποίο όχι μόνο αναβαθμίζει τη δημόσια παιδεία, δίνει και τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες σε παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες και αναπηρίες.

Οι αθλητές της Λαρισινής ομάδας Marin Maric, Ousman Krubally, Τηλέμαχος Βησσαρίου και Ζώης Καράμπελας συνοδευόμενοι από τον team manager Αρη Γκαμπέτα και την υπεύθυνη των social media Κων/να Σδράλλη ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ειδικού σχολείου από την διευθύντρια κα Παληκαρά Αντιγόνη και το εκπαιδευτικό προσωπικό ενώ  οι αθλητές μοίρασαν αναμνηστικά δώρα της ομάδας στους μαθητές μίλησαν και έπαιξαν μαζί τους.

Δίπλα σε αυτά τα παιδιά αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων βρέθηκε και η χαλβαδοποιία ‘’ΟΛΥΜΠΟΣ’’ των ΑΦΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ στέλνοντας προϊόντα της εταιρείας τους τα οποία μοιράστηκαν και αυτά από τους καλαθοσφαιριστές.

Η επίσκεψη της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ έκλεισε με την ανταλλαγή ευχών δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσφοράς σε αυτά τα παιδιά τα οποία δικαιούνται να έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή.

 

Joomla Social by OrdaSoft!