Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 18:51

Έτοιμοι για το ματς με τον Ιωνικό…

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο (15:45) ματς κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΕΚΟ Basket League.

Με δεδομένη την απουσία του Θοδωρή Τσιλούλη, που βρίσκεται στην Κίνα με την εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και τους υπόλοιπους παίκτες υγιείς και στην διάθεσή του ο Βασίλης Φραγκιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας σε μια βδομάδα όπου προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών και να βελτιώσει «κομμάτια» του παιχνιδιού σε άμυνα και επίθεση.

Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν», ματς για το οποίο ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκία, Στάθης Νερατζάκης, δήλωσε:
«Πρόκειται για ένα δύσκολο ματς, με τον Ιωνικό μετά την αλλαγή προπονητή να παρουσιάζεται πολύ καλύτερος στο επιθετικό του παιχνίδι.
Εμείς όλη την εβδομάδα μην έχοντας προβλήματα, όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα εκτός έδρας ματς και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και βέβαια να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα».

 

Joomla Social by OrdaSoft!