Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 12:30

Παπαδάκης: «Μεγάλη οικογένεια η Λάρισα»

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Basket League, και οι άνθρωποι της αναμένεται να σχεδιάσουν την ερχόμενη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένας παίκτης που άφησε το στίγμα στους «κυανόλευκους» ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που έπαιξε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην ομάδα μας, προσφέροντας τα μέγιστα στη «μάχη» της παραμονής στα «σαλόνια» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. O ταλαντούχος άσος έδωσε συνέντευξη πριν το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων και εμείς την δημοσιεύουμε αυτούσια από το περιοδικό «Zone Press».

Τα σημεία που αφορούν την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory:

* Φέτος είσαι στη Λάρισα. Οι συνθήκες με τον Covid-19 είναι φυσικά δύσκολες και επηρεάζουν σημαντικά πολλές εξελίξεις. Πως είναι το κλίμα στην ομάδα και ποιος είναι ο προσωπικός στόχος σε κάθε αγώνα; «Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας λόγω της πανδημίας. Δυστυχώς ο Κορονοϊός ήρθε για να μείνει και όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. 

Η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε από τον ιό και σίγουρα αυτό το δεδομένο μας επηρέασε αγωνιστικά, ωστόσο το κλίμα είναι εξαιρετικό. Όλη τη χρονιά είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Σε προσωπικό επίπεδο, δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, και προσπαθώ να κάνω «βήματα» μπροστά».

* Εσύ προσωπικά αισθάνεσαι πως έχεις ωριμάσει μέσα από την παρουσία στον Κολοσσό και τη Λάρισα; Θα μπορούσες να σταθείς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού; «Πράγματι, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσα από αυτές τις ομάδες να ωριμάσω αγωνιστικά μέσα από τα παιχνίδια τους, τα λεπτά συμμετοχής και παίρνοντας μεγαλύτερες ευθύνες στα χέρια μου.

Έχω μεγάλη πίστη στις δυνατότητες μου και μέσα από την καθημερινή μου δουλειά, ένας οργανισμός όπως ο Παναθηναϊκός, μπορεί να μου δώσει έναν ενεργό ρόλο στην ομάδα, τον οποίον θα κερδίσω μόνο μέσα από τη δουλειά και την εμπιστοσύνη των προπονητών». 

Αναλυτικά:

14Pappadakis14Pappadakis2