Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 19:30

Η Bread Factory μοίρασε συγχαρητήρια και δωρεάν γεύματα!

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory κέρδισε με το «σπαθί» της, την παρουσία στη Stoiximan Basket League της σεζόν 2021-2022, ύστερα από τη σπουδαία εντός έδρας επικράτηση επί του Ηρακλή BC (80-76) στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπανικολόπουλου έκαναν σωστά τη δουλειά τους, μοιράζοντας χαμόγελα στον κόσμο, στο τεχνικό τιμ, στη διοίκηση που χαρακτηρίστηκε από ενότητα στις δύσκολες στιγμές, αλλά και στους χορηγούς.

Η σπουδαία αλυσίδα τροφίμων που συνέβαλε τα μέγιστα τη φετινή αγωνιστική περίοδο προσέφερε διάφορους πειρασμούς, αλλά και γεύματα για όλους τους παίκτες, σε μια οικογενειακή γιορτή που «στήθηκε» στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, ύστερα από τη «μεγάλη» νίκη. Εκεί, δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να απολαύσουν τα εδέσματα της Bread Factory γι άλλη μία φορά.

Οι άνθρωποι του χορηγού μας, με την παραπάνω κίνηση θέλησαν να εκφράσουν τα θετικά συναισθήματα τους για την ομάδα, την οποία «αγκάλιασαν» αμέσως, αφού τη στηρίζουν από την αρχή της σεζόν, που ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα στο Λαύριο με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, και μάλιστα δίχως κανένα άγχος.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ!