Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 20:38

Μία απουσία, ένα ερωτηματικό…

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ηρακλή (15:45) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Ο Βασίλης Φραγκιάς είχε αρκετά ζητήματα με την προετοιμασία, καθώς απουσίαζαν δύο βασικά γκαρντ, ο Παπαντωνίου και ο Τσιλούλης.

Ο Νώντας Παπαντωνίου τραυματίστηκε στο ματς με τον Άρη και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Σαββάτου είναι αμφίβολη, ενώ ο Τσιλούλης βρίσκεται ήδη στην Κίνα με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων.

Συν τοις άλλοις υπήρχε και η κόπωση από το ταξίδι στην Αθήνα και το ματς για το κύπελλο Ελλάδας. Ταυτόχρονα βέβαια, υπήρχε και εξαιρετικό κλίμα και διάθεση, αποτέλεσμα των δύο σερί νικών της ομάδας.

Ο Γιάννης Τζήμας, συνεργάτης του Βασίλης Φραγκιά αναλύοντας την βδομάδα που πέρασε και το ματς με τον Ηρακλή είπε: «ήταν μια μεγάλη και δύσκολη βδομάδα για μας. Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα κάνοντας και αρκετά καλή εμφάνιση και αυτή η νίκη έφερε ενθουσιασμό τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο, που την χάρηκε.

Ήταν και μια βδομάδα κουραστική καθώς είχαμε το ταξίδι στην Αθήνα, αμέσως την επομένη του αγώνα με τον Άρη, ωστόσο πήραμε ακόμη μία νίκη, γεγονός που έδωσε νέο κίνητρο στην ομάδα για να προετοιμαστεί για το ματς κόντρα στον Ηρακλή.

Ματς που είναι από τα ιδιαιτέρως δύσκολα, μιας και ο Ηρακλής είναι μια ομάδα πλήρης, μια πολύ καλή ομάδα που μαζεύτηκε από νωρίς  έκανε κανονικά προετοιμασία και είναι πιο έτοιμος και βέβαια πιο γεμάτος στο ρόστερ.

Εμείς κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, αφού αποκτάμε καλύτερη ομοιογένεια, ενώ υπάρχει πολύ καλό κλίμα, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, να έρθεις ο κόσμος στο γήπεδο, όπως και στο προηγούμενο ματς ώστε να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε.

Θα περιμένουμε τον Παπαντωνίου μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ είμαι στενοχωρημένος για τον Τσιλούλη που λείπει με την Εθνική Ενόπλων και είναι ο μοναδικός(!!!!) αθλητής ομάδας Α1 που θα λείψει από ματς.

Παρ’ όλα αυτά είμαστε έτοιμοι και με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη».

 

Joomla Social by OrdaSoft!