Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 17:30

Χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό με τον Ηρακλή

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έδωσε ένα φιλικό προετοιμασίας με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, καθώς διανύουμε τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου συμμετέχουν και οι δύο ομάδες.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπισαν τον «Γηραιό» που πρόσφατα έμεινε δίχως προπονητή. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος από την πλευρά του, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του DeVaughn Washington, ο οποίος ήταν θετικός.

Ο κόουτς τον υπολογίζει κανονικά στην επανέναρξη του «μαραθωνίου», ενώ προσπαθεί να διατηρήσει τους πάντες σε εγρήγορση, διότι η παύση των αγώνων ήταν για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού διεξήχθησαν οι «μάχες» του κυπέλλου και οι τελευταίες δοκιμασίες της Εθνικής ομάδας, εκεί όπου βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του ματς, ο Washpun ήταν δραστήριος, ενώ οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιρναν πολλά λεπτά στο «μαραθώνιο». Οι δύο αντίπαλοι συμφώνησαν να μην υπάρξει σκορ στο φιλικό.

Στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον Ηρακλή BC ταξίδεψε και ο Θ. Ριζούλης, ο οποίος δεν χάνει παιχνίδι, ούτε καν φιλικό, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη «δίψα» που έχει για εγχείρημα, του οποίου είναι μεγαλομέτοχος.Wash-LarisaBC