Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 15:00

Μπήκε ορεξάτος ο Washington - Επιστροφή όλων στις προπονήσεις

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που επανεκκινούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ.

Η 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League διαθέτει δυνατά παιχνίδια στο πρόγραμμα της, με τους «κυανόλευκους» του Νίκου Παπανικολόπουλου να επιστρέφουν στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να πετύχουν το απόλυτο απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Ο φιλόδοξος κόουτς την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στις προπονήσεις, παρόλο που έλειπαν οι Αμερικανοί από το «οπλοστάσιο» του. Πλέον, επέστρεψαν οι πάντες στις υποχρεώσεις τους, θέλοντας να είναι έτοιμοι για την πρόκληση που είναι μπροστά τους, κόντρα σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο De Vaughn Lamar Washington ήρθε έτοιμος στη Λάρισα και θα μπορέσει άμεσα να υποστηρίξει το ρόλο που θα έχει στην ομάδα μας. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής της Κύμης ήταν «ταύρος» στα εργομετρικά, ενώ φανερώνει έντονη διάθεση από την πρώτη μέρα στα καθήκοντα του. Ο έμπειρος Power Forward έχει χρόνο μπροστά του έτσι ώστε να «δεθεί» με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα αγωνιστικό θέμα.