Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 11:05

Οι «πυλώνες» της Γεωπονίας στο πλευρό της ομάδας μας και του Θ. Ριζούλη!

Written by

Μία καθιερωμένη αλλά συνάμα σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε ο κ. Θεόδωρος Ριζούλης στα γραφεία του Γεωπονικού συλλόγου, εκεί όπου συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και την ομάδα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory είχε εποικοδομητική συνομιλία για αρκετή ώρα με τους κυρίους Κώστα Γιαννακό, Χρήστο Γρουσόπουλο και Γιώργο Καρανίκα. Ο γεωπονικός Σύλλογος μέσω των χειλιών του Προέδρου, αλλά και των μελών, εξέφρασε την πλήρης στήριξη στην ομάδα μας.

Οι «κυανόλευκοι» είναι εκείνοι που επιθυμούν να αναγεννήσουν την καλαθοσφαίριση στην πόλη μας, η οποία τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε με μικρές παρενθέσεις στη «μεγάλη» κατηγορία, εκεί όπου η ομάδα μας διατηρεί μία αξιοπρεπή παρουσία τις τελευταίες δύο σεζόν.

Ο Θεόδωρος Ριζούλης που δραστηριοποιείται στον κλάδο της γεωπονίας εδώ και αρκετά χρόνια, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την έμπρακτη προσφορά τους, ενώ σημείωσε πως η παρουσία των επιχειρήσεων της γεωπονίας στο χορηγικό «κομμάτι» του συλλόγου, προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο για τη συνέχιση και την ανάπτυξη του οράματος μας.