Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 23:30

Ενημέρωση προς ΜΜΕ και φωτογράφους

Written by

Ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ενημερώνει ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ, οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Basket League 2020-2021, ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory - ΚΑΕ Λαύριο Megabolt (11 Ιανουαρίου 2021 - 20:00) πρέπει ν’ απευθύνουν το αίτημα εισόδου προς την ομάδα μας έως το Σάββατο (09/01) στις 15:00.

Η Λάρισα Bread Factory υποχρεούται να παραδώσει τη λίστα των Day Pass στον ΕΣΑΚΕ προς έγκριση 48 ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ό,τι κανένα αίτημα μετά την παραπάνω προθεσμία δε θα γίνεται αποδεκτό για τυπικούς λόγους. Οι συνάδελφοι θα ειδοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις λεπτομέρειες πρόσβασης και παραμονής στον αγώνα. Κατόπιν αυτών, παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και φωτορεπόρτερ να αποστείλουν το σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στην προθεσμία.

Πρέπει να αναγράφονται τα εξής:
• Ονοματεπώνυμο
• ΜΜΕ
• Αριθμός Ταυτότητας δημοσιογραφικής Ένωσης ή συνδέσμου
• Τηλέφωνο
• E-mail».

Joomla Social by OrdaSoft!