Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 08:55

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τιμάει την ιστορία...

Αναμοχλεύοντας ένδοξες μνήμες που θα αποτελέσουν οδηγό για ένα ένδοξο μέλλον, η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με τον Άρη τίμησε τον παλαίμαχο αθλητή του ΓΣ Λάρισας, Δημήτρη Κουραμά.

Η προσφορά του στο λαρισινό μπάσκετ ανεκτίμητη και με αυτή την, ελάχιστη, βράβευση η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ κατέδειξε πως τιμά το παρελθόν και θεωρεί το λαρισινό μπάσκετ κοινό και αδιαίρετο.

Ο Τάκης Κουραμάς μιλώντας για την βράβευσή του τόνισε: «Ευχαριστώ την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και τον πρόεδρο κ. Ριζούλη για την πρωτοβουλία τους αυτή. Είναι πραγματική τιμή για μένα. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία και από την πλευρά μου ως ανταπόδοση αυτής της τιμής, θα βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση της γενιάς μου. Ευχαριστώ πολύ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η βράβευση συνοδεύτηκε με την πρώτη νίκη της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, κ. Θοδωρής ΡΙζούλης, δήλωσε: «Είναι πραγματικά χαρά και τιμή μας να έχουμε κοντά μας σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε ανθρώπους που πρόσφεραν τόσα πολλά στο μπάσκετ της Λάρισας. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να μοχθούμε για καλύτερες μέρες στο μπάσκετ της πόλης».

Joomla Social by OrdaSoft!