Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 21:02

Έτοιμοι για την «μάχη»…

Με μοναδικό απόντα τον Δημήτρη Λόλα που ταλαιπωρείται από ίωση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολής στις 6 το απόγευμα.

Καθ’ όλη την εβδομάδα οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά δούλεψαν ιδιαίτερα σκληρά και προσηλωμένα για το καθοριστικής σημασίας ματς κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γεγονός, που αν μη τι άλλο άφησε ικανοποιημένο τον Έλληνα τεχνικό που περιμένει πλέον αυτή τους την μαχητικότητα οι παίκτες του να την βγάλουν και στο παρκέ.

Όπως ιδιαίτερα σημαντικό είναι η άμεση προσαρμογή του Χάρις, καθώς μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην Λάρισα και την πόλη, αλλά είχε να αντιμετωπίσει λίγο-πολύ γνώριμο περιβάλλον, καθώς είχε συνεργαστεί τόσο με τον Βασίλη Φραγκιά, όσο και με κάποιους από τους παίκτες της ομάδας πέρσι.

Ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, ο Γιάννης Τζήμας, μιλώντας για την όλη προσπάθεια που γίνεται στην ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ τόνισε: «έχει γίνει και γίνεται πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη που βρίσκονται στον σύλλογο. Μέσα σε έναν μήνα έπρεπε να παρουσιάσουμε αφενός μια οργανωμένη ομάδα σε διοικητικό επίπεδο, αφενός μια ισχυρή ομάδα στο παρκέ. Πραγματικά έχουν κάνει όλοι τεράστια προσπάθεια και πλέον βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο σε όλους τους τομείς».

Αναφορικά στο ματς κόντρα στον Άρη, ο Λαρισαίος τεχνικός δήλωσε: «Πρόκειται για ένα κομβικό ματς για μας καθώς χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Ο Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με παίκτες ποιότητας και βέβαια μια τεράστια ιστορία, με βαριά φανέλα.
Όπως και να έχει όμως εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη. Θέλουμε και μια καλή εμφάνιση, αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι να κερδίσουμε το ματς.
Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας χρειαζόμαστε και την στήριξη των φιλάθλων της πόλης. Θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο και με την παρουσία τους, το χειροκρότημά τους να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Αυτή η ομάδα ανήκει στην πόλη, ανήκει στην Θεσσαλία και θα πρέπει να στηριχτεί από όλους».

Βράβευση Κουραμά
Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στον αγώνα κόντρα στον Άρη θα τιμήσει τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας Δημήτρη Κουραμά για την προσφορά του στο λαρισινό μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Κουραμάς υπηρέτησε με απόλυτη προσήλωση το λαρισινό μπάσκετ και την ομάδα του, τον ΓΣΛ, καθώς με τα χρώματά του αγωνίστηκε για 20 ολόκληρα χρόνια χωρίς ποτέ να φορέσει την φανέλα άλλης ομάδας.
Αγωνίζονταν στην θέση του γκαρντ με ευχέρεια στο σκοράρισμα και με απαράμιλλο πάθος, στοιχεία που τον οδήγησαν μέχρι και την εθνική ομάδα.

Joomla Social by OrdaSoft!