Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 13:15

«Πρέπει να παίξουμε άμυνα…»

Ο Θοδωρής Τσιλούλης μιλάει για τον Αγώνα της Κυριακής με τον Άρη

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος γνώρισε ισάριθμες ήττες, χωρίς να μπορέσει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης αντιμετωπίζει τον Άρη, σ’ ένα ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία στο οποίο η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά θα διεκδικήσει τη νίκη που αφενός θα της δώσει βαθμολογική ανάσα, αφετέρου θα τονώσει το ηθικό όλης της ομάδας.

Ο Θοδωρής Τσιλούλης για το ματς κόντρα στον Άρη τόνισε: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο ήττες και αυτό κάνει πιο επιτακτική τη νίκη μας κόντρα στον ΑΡΗ. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πρέπει να παρουσιαστούμε 100% ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, με εμπειρία και μεγάλη ιστορία αλλά εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη και θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας απάντησε: «Σαφέστατα και μπορεί και αυτό το ξέρουμε όλοι μας. Απλά, είμαστε ακόμη μια νέα ομάδα που τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι μια πραγματικότητα. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι ώστε να έρθουν και οι νίκες».

Για το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα ο Λαρισαίος γκαρντ ήταν κάθετος: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε αμυντικά. Να γίνουμε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας, πιο πιεστικοί, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Αν το κάνουμε θα καταφέρουμε να βρούμε εύκολα καλάθια και αυτό θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε».

Joomla Social by OrdaSoft!