Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 22:05

Λίνος Γαβριήλ: «Θα κάνουμε υπομονή, δεν έχουμε άλλη λύση»

Written by

Στην εφημερίδα «Ελευθερία» μίλησε ο Λίνος Γαβριήλ τη Δευτέρα (9/11), για τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, κατά τη διάρκεια του lockdown σε ολόκληρη τη χώρα, με τη Basket League να συνεχίζεται κανονικά, με τις απαραίτητες αναβολές.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
 
«Μισή ομάδα με κρούσματα κορονοϊού διαγνώστηκαν στην ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory και τεχνική ηγεσία με παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα και περιμένουν την εξέλιξη μετά τα τεστ που θα γίνουν ξανά. Ο τεχνικός Λίνος Γαβριήλ μας είπε: «Ξηλώθηκε όλη η ομάδα, η προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δυστυχώς δεν παίζουμε play station με τους παίκτες, αφού θα γυρίσουν απροπόνητοι μετά από έναν μήνα και δεν ξέρουμε σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης θα βρεθούν».
 
Σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα επιστρέψει η ομάδα σε αγωνιστική δράση ο Κύπριος κόουτς είπε: «Πιστεύω ότι η επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση θα είναι τον Δεκέμβριο. Υπάρχει ένα προγραμματισμένο παιχνίδι στις 21 Νοεμβρίου με τον Άρη που πιθανό είναι να μη διεξαχθεί, αφού δεν θα έχει τελειώσει η καραντίνα των τεσσάρων κρουσμάτων χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει και κάποιο άλλο. Θα κάνουμε υπομονή, δεν έχουμε άλλη λύση και θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε».
Joomla Social by OrdaSoft!