Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 16:54

Τέσσερις εκτός του παρκέ

Written by

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προπόνηση της Πέμπτης (5/11) και πλέον λόγω των εξελίξεων, περιμένει νέο ορισμό για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του «μαραθωνίου», που τη βρίσκει να απέναντι στον Προμηθέα Πατρών.

Ο Λίνος Γαβριήλ μοντάρει την ομάδα και περιμένει τις εξελίξεις, αφού ο Προμηθέας δε μπορεί να κατεβάσει τον απαραίτητο αριθμό παικτών για να υπάρξει η διεξαγωγή του αγώνα. Στα αγωνιστικά, εκτός της απογευματινής προπόνησης έμειναν αρκετοί καλαθοσφαιριστές, αφού οι Μούρτος, Καμπερίδης, Τσιούλκας και Παπαδάκης δεν συμμετείχαν στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ο αρχηγός της ομάδας ταλαιπωρείται από μία ίωση, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στα πιτς για προληπτικούς λόγους. Το πρόγραμμα της Τετάρτης (5/11) είχε διπλή προπόνηση, με τον Λίνο Γαβριήλ να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντα του, ύστερα από απουσία μιας ημέρας τούτη την εβδομάδα, εξαιτίας τροφικής δηλητηρίασης.

Τέλος, η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι τα μέλη της ομάδας που υποβλήθηκαν σε τεστ για τον Covid-19 ήταν αρνητικά, ένα αισιόδοξο γεγονός καθώς η πόλη της Λάρισας βρίσκεται στο «κόκκινο» και περιμένει την έναρξη του ολικού Lockdown στο οποίο θα επέλθει η χώρα. Το πρωτάθλημα της Basket League να συνεχίζεται έστω και με αναβολές. Τα τεστ βάσει του πρωτοκόλλου γίνονται συνεχώς.

Joomla Social by OrdaSoft!