Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 09:34

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το προχθεσινό Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ σηματοδότησε και επίσημα το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, μιας χρονιάς ιστορικής για την ομάδα μας, καθώς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, βάζοντας και πάλι την Λάρισα στον «μπασκετικό χάρτη» υψηλού επιπέδου.

 Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, λόγω της αργοπορημένης απόφασης για την συμμετοχή της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στην Basket league και χάρη σε προσωπικές θυσίες, η πρώτη μας χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Η ομάδα την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος βρίσκονταν στην 8η θέση της βαθμολογίας έχοντας την προοπτική εισόδου στα play offs, έχοντας ωστόσο κερδίσει ήδη δύο πολύ σημαντικά πράγματα.

Πρώτα απ' όλα κατάφερε να συσπειρώσει γύρω της τους Λαρισαίους φιλάθλους, έχοντας γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους και να κερδίσει την εκτίμηση όλων των ανθρώπων του μπάσκετ στην χώρα μας.

Η εμπειρία που κερδίσαμε όλοι μας από αυτή την πρώτη μας χρονιά, θα αποτελέσει την βάση για τον σχεδιασμό της επόμενης, μέσα από τις ιδιαιτερότητες που διαμορφώθηκαν παγκοσμίως.

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ επιζητώντας αθλητική και οικονομική υγεία, σεβόμενη την Λάρισα και το ελληνικό μπάσκετ θα συνεχίσει, μέσα στα επιτρεπόμενα λόγω συνθηκών όρια,  να εκπροσωπήσει και πάλι επάξια τον αθλητισμό της πόλης.